Het topje van … (proloog)

Het topje van ...Even een kleine poll.  Heeft u ooit gerookt?  Tot welk jaar? Nooit gedaan?  Of rookt u juist nog?  Doet u dat dan ook (in de buitenlucht) onder het oog van eigen kinderen of kinderen van vrienden?  Draagt u (altijd! ook bij hele kleine stukjes) een veiligheidsgordel achter het stuur?  In de bijrijderstoel?  Op de achterbank?  En ten slotte, wat is uw geboortejaar?

Ga naar de online poll.  Meedoen kost slechts 2 minuten, en is volledig anoniem.

Binnenkort bericht ik op deze plek  over de bevindingen in een post over topjes & ijsbergen.

2 reacties

  1. Nana zegt:

    Heel mooi rokje! Stofje ook trouwensIk ging ook net vaergn waar je die Japanse boekjes koopt maar je hebt het net verklapt zie ik :-) . Zijn die patroontjes duidelijk (lees : niet te moeilijk)?wentiti

Plaats een reactie